DOWNLOAD

آموزش تهیه نان سوخاری خانگی خوشمزه

آموزش تهیه نان سوخاری خانگی خوشمزه

شما می‌توانید در خانه هم نان سوخاری را به راحتی تهیه کنید و بپزید و از خوردن آن در وعده صبحانه و عصرانه کاملا لذت ببرید.نان سوخاری یکی از برترین نان ها مخصوصا برای کسانی هست که مشکلاتی مثل معده درد دارند. به جای خرید نان سوخاری حاضری میتوانید در خانه تان درست کنید.

مواد لازم برای تهیه نان سوخاری خانگی :

 شکر ۲۸۰ گرم
 تخم مرغ ۷ تا ۸ عدد
روغن مایع  ۲۰۰ گرم
 خامه صبحانه  ۹۰ گرم
آب گرم ۱۰۰ گرم
نمک یک قاشق چایخوری
آبلیموی تازه دو قاشق غذاخوری
آرد حدود یک کیلو و ۳۰۰ گرم
خمیرمایه فوری ۸۰ گرم

طرز تهیه نان سوخاری خانگی :

برای عمل آوری مخمر نان سوخاری خانگی ابتدا آب ولرم را داخل یک کاسه تمیز بریزید و چند قاشق شکر اضافه کنید.

مخمر را روی آن  بپاشید و بگذارید تا پف کند.

سپس چند قاشق آرد اضافه کنید و کنار بگذارید.

تخم مرغ، شکر، آب، نمک، آبلیمو، روغن مایع و خامه را درون ظرف بریزید و  هم بزنید تا شکر حل شود.

سپس آرد را تدریجی  اضافه کنید.

مایه خمیر پف کرده را هم اضافه کنید و هم بزنید.

خمیر  تقریبا کمی چسبناک می‌شود؛ آن را  تا ۲ ساعت در جای گرم قرار دهید.

روی خمیر را با یک پلاستیک بپوشانید.

پس از استراحت حجم خمیر ها تقریبا یک و نیم برابر میشود.

آن را تقسیم کنید و در قالب مستطیلی بریزید.

فر را روی ۲۰۰ درجه روشن کنید. روی نان ها را با زرده و پودر قند آغشته کنید و تا زمانی که روی آن قهوه اي رنگ شود، در فر بگذارید.

بعد از فر خارج کنید. وقتی نان ها خنک شد، آنها  را برش بزنید و در فر بگذارید تا زمانی که طلایی رنگ شود.

باکس دانلود
QR Code
راهنمای نصب
توضیحات و مشخصات
مشخصات
سیستم مورد نیاز
نویسنده: Saba1362 Saba1362
نظرات: بدون نظر

برچسب ها

دیدگاه های کاربران

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.

رزرو تبلیغات در این مکان

مطالب بر اساس


رزرو تبلیغات در این مکان

نرم افزار های ضروری