DOWNLOAD

آموزش تهیه گوشت قلقلی همراه با پنیر

طرز تهیه غذایی خوشمزه از گوشت که پنیر فراوانی  نیز همراه آن است. گوشت قلقلی سریع و راحت آماده می شود و بسیار خوش طعم نیز هست. در این مطلب روش تهیه نوعی میت بال مکزیکی را برایتان آموزش داده ایم که با چیپس ذرت و پنیر فراوان تهیه می شود و طعم بسیار خوبی دارد. پیشنهاد می کنیم حتما آن را یک بار در خانه درست کرده و میل کنید.

 

 

 

مواد لازم:

۴۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
یک سوم پیمانه پیاز خرد شده
یک چهارم پیمانه گشنیز خرد شده
۲ قاشق غذاخوری ادویه تاکو
۱ عدد تخم مرغ
نصف پیمانه چیپس تورتیلا
۲۰۰ گرم پنیر (جَک چیز)
روغن گیاهی

برای تزئین:

سالسا
گشنیز
خامه ترش
طرز تهیه:

۱-در یک کاسه، همه مواد به غیر از پنیر و روغن گیاهی را با یکدیگر مخلوط کنید. آن ها را خوب هم بزنید تا یکدست شوند.

۲-به اندازه یک گردو از مخلوط برداشته در دست قلقلی کنید. سپس، در کف دست سطح آن را صاف نمایید. یک مکعب از پنیر را در میان آن قرار داده و دوباره در دست گرد کنید تا پنیر در میانه آن پنهان شود.

۳- همین کار را با همه مواد تکرار کرده و پس از آماده شدن میت بال ها، روغن را درون یک قابلمه متوسط و روی حرارت زیاد، داغ کنید.

۴-میت بال ها را پس از داغ شدن روغن، درون آن بریزید تا کاملا طلایی شوند.

۵- پس از پختن و سرخ شدن، آن ها را از تابه خارج کرده و با سالسا، گشنیز و خامه ترش تزئین کرده و سرو کنید.

باکس دانلود
QR Code
راهنمای نصب
توضیحات و مشخصات
مشخصات
سیستم مورد نیاز
نویسنده: Saba1362 Saba1362
نظرات: بدون نظر

برچسب ها

دیدگاه های کاربران

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.

رزرو تبلیغات در این مکان

مطالب بر اساس


رزرو تبلیغات در این مکان

نرم افزار های ضروری