مــهر پــاتــوق

روش تهیه کباب کوبیده مرغ خوشمزه با سس هندی - مهر پاتوق - دانلود رایگان فیلم، سریال، موزیک و انیمیشن

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
دوشنبه ۱ آبان ۱۳۹۶
عکس/ نیکی کریمی به همراه پدرش در سوییس
عکس/ نیکی کریمی به همراه پدرش در سوییس
عکس جدید و متفاوت نرگس محمدی و همسرش در آغوش هم
عکس جدید و متفاوت نرگس محمدی و همسرش در آغوش هم
دانلود آهنگ پازل باند به نام کار دادی دستم
دانلود آهنگ پازل باند به نام کار دادی دستم
دانلود سری اول ریمیکسهای نایت میکس از دیجی مکس
دانلود سری اول ریمیکسهای نایت میکس از دیجی مکس
۳۰ عکس از مدل پردهای جدید پذیرایی شیک سال ۲۰۱۷ ۹۶
30 عکس از مدل پردهای جدید پذیرایی شیک سال 2017 96
گلچین عکس های زیبای گلاره عباسی
گلچین عکس های زیبای گلاره عباسی
دانلود سریال مظنون Person of Interest با دوبله فارسی
دانلود سریال مظنون Person of Interest با دوبله فارسی

خامنه ای

مهر پاتوق

روش تهیه کباب کوبیده مرغ خوشمزه با سس هندی

دسته بندی : آشپزی تاریخ : سه شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۴

 کباب کوبیده مرغ

 این بار می خواهیم به جای اینکه گوشت قرمز را به سیخ بکشیم گوشت مرغ را به سیخ کشیده و کباب کوبیده مرغ درست کنیم. این کباب ها به همراه نوعی سس که در این مطلب به شما آموزش می دهیم خیلی خوب از آب در می آید.

مواد لازم برای ۲ نفر

۳۰۰ گرم گوشت مرغ چرخ شده
۱ عدد زرده تخم‌مرغ
۲  /۱ ق چ ادویه گراماسالا
۴  /۱ ق چ پودر زیره
۴   /۱ ق چ پودر زنجبیل
۲ ق س گشنیز خرد شده
۱ حبه سیر له شده
۲۵ گرم پنیر فتای رنده شده
۱ ق س آب‌لیموی تازه
۱ عدد پیاز ریز رنده شده
۲ ق س پودر بادام
به میزان لازم نمک و فلفل
۴ عدد سیخ چوبی
به میزان لازم روغن

طرز تهیه:

۱٫ یک کاسه بزرگ انتخاب کنید. مرغ چرخ شده را با زرده تخم‌مرغ داخل آن بریزید و باهم مخلوط کنید. حالا ادویه‌جات، گشنیز خرد شده، پیاز، سیر، آب‌لیمو، پنیر، پودر بادام و کمی نمک و فلفل هم اضافه کنید. حال مواد را خوب باهم ورز دهید تا مایه کباب آماده شود.

۲٫  سیخ‌های چوبی را خیس کنید. از مواد مقداری بردارید و آن را به سیخ بکشید و با کمک دست مایه را به شکل کباب کوبیده های معمول درآورید.

۳٫ در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت کم قرار دهید. حالا سیخ‌ها را داخل تابه بچینید. در تابه را بگذارید و صبر کنید تا کباب‌ها آماده شوند. در حین پخت، چند بار سیخ‌ها را پشت‌ورو کنید تا همه جای آنها سرخ شوند. بعدازآنکه کباب‌ها آماده شدند، آنها را داخل ظرف موردنظرتان بریزید و سرو کنید.

فوت‌وفن

بهتر است سیخ های چوبی را ۱۵ دقیقه قبل از استفاده داخل مقداری آب بگذارید تا خیس بخورند. این کار باعث می‌شود موقعی که کباب‌ها پخته و آماده می‌شوند، به سیخ نچسبند.

مجله آشپزی مثبت

اخبار مرتبط:

آشنایی با روش تهیه کباب مرغ اسپایسی

کباب تابه ای مرغ

کباب کوبیده‌ مرغ

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
477 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 19
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.




دسته بندی

نوشته‌های تازه
مطالب محبوب