DOWNLOAD

سیـر پلو با میگـو

آشپزی
۱۹ دی ۱۳۹۷
205 بازدید

سیـر پلو با میگـو

میگوهای پاک شده را از یک ساعت قبل با دو قاشق سوپخوری روغن، یک قاشق از زعفران، یک حبه سیر و نمک مزه‌دار کرده و در یخچال قرار می‌دهیم. برنج را نیز از سه الی چهار ساعت قبل شسته و می‌‌خیسانیم. سیر و گشنیز را پس از شستشو، خشک و خرد کرده و با هم مخلوط می‌کنیم.

مواد لازم

مواد لازم برای پنج تا شش نفر
میگو: ۴۰۰ گرم
روغن: نصف پیمانه
برنج: چهار پیمانه
زعفران دمکرده: سه قاشق سوپخوری
سیر سبز (سیرتازه): ۵۰۰ گرم
گشنیز: ۱۰۰ گرم
کره: ۷۰ گرم
نمک: به میزان لازم
طرز تهیه

غذای محلی استان بوشهر

سیـر پلو با میگـو

برنج را در آب جوش ریخته و به دلیل این که می‌خواهیم با سبزی تازه مخلوط کنیم، کمی زودتر از حدمعمول آبکش می‌نماییم. کف قابلمه موردنظر را روغن و کمی آب ریخته، ته دیگ مورد دلخواه (کاهو، سیب‌زمینی و…) می‌گذاریم، البته بهتر است برای انواع سبزی پلو و سیر پلو از ته دیگ کاهو استفاده کنیم. برنج و سبزی را مخلوط کرده یا به صورت لایه‌ای در لابه‌لای برنج می‌ریزیم. قابلمه را روی حرارت نسبتا زیاد گذاشته و وقتی که بخار کرد، روی پلو روغن و مابقی زعفران را ریخته، دم‌کنی گذاشته و با حرارت پایین به مدت ۴۰ دقیقه می‌گذاریم تا دم بکشد. میگوها را در قابلمه آب‌جوش ریخته و به مدت دو تا سه دقیقه می‌گذاریم تا بپزند، سپس در صافی می‌ریزیم و با کره به مدت دو دقیقه تفت می‌دهیم.

نکات

برای تمیز کردن میگوها، ابتدا آنها را در آب سرد ریخته و پوست آنها را جدا میکنیم، سپس پشت میگوها را نیز شکاف داده و روده آنها را در میآوریم.
در صورت دلخواه میتوانیم به جای سیر از گشنیز، جعفری و شنبلیله استفاده کنیم.
در صورتی که سیر سبز در دسترس نبود، میتوانیم از دو بوته سیر خشک استفاده کنیم.

 

 

باکس دانلود
QR Code
راهنمای نصب
توضیحات و مشخصات
مشخصات
سیستم مورد نیاز
نویسنده: Saba1362 Saba1362
نظرات: بدون نظر

برچسب ها

دیدگاه های کاربران

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.

رزرو تبلیغات در این مکان

مطالب بر اساس


رزرو تبلیغات در این مکان

نرم افزار های ضروری