مــهر پــاتــوق

طرز تهیه مرغ شکم پر با دانه انار | انواع غذا با مرغ - مهر پاتوق - دانلود رایگان فیلم، سریال، موزیک و انیمیشن

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
سه شنبه ۲۶ تیر ۱۳۹۷
دانلود فیلم Stolen princess Ruslan and Ludmila 2018 جدید + دوبله فارسی
فیلم Stolen princess Ruslan and Ludmila 2018
دانلود مسابقات جام جهانی فوتبال ۲۰۱۸
دانلود مسابقات جام جهانی فوتبال ۲۰۱۸
دانلود فیلم Keep the Change 2017
فیلم Keep the Change 2017
جزئیات دقیق زلزله ششم دی در تهران,ارک,قم,ملارد,قزوین
جزئیات دقیق زلزله ششم دی در تهران,ارک,قم,ملارد,قزوین
عکس/ نیکی کریمی به همراه پدرش در سوییس
عکس/ نیکی کریمی به همراه پدرش در سوییس
عکس جدید و متفاوت نرگس محمدی و همسرش در آغوش هم
عکس جدید و متفاوت نرگس محمدی و همسرش در آغوش هم
دانلود آهنگ پازل باند به نام کار دادی دستم
دانلود آهنگ پازل باند به نام کار دادی دستم

خامنه ای

مهر پاتوق

طرز تهیه مرغ شکم پر با دانه انار | انواع غذا با مرغ

دسته بندی : آشپزی تاریخ : سه شنبه ۱۵ دی ۱۳۹۴

pomegranate stuffed chicken

مرغ شکم پر با دانه های انار

مرغ کامل ۱ عدد  .  پیاز متوسط خرد شده ۲ عدد  .  بادمجان متوسط ۳ عدد

انار ترش دان شده ۳ لیوان  .  گردو خرد شده ۱ لیوان   .  رب انار ۱ قاشق

روغن به میزان لازم  .  نمک  ۱/۲ قاشق چایخوری  .  زعفران سائیده شده به دلخواه

طرز تهیه: پوست مرغ را بگیرید و داخل شکم آن را خالی کنید و تمیز بشویید. یک قابلمه بردارید و ۱ عدد پیاز خرد شده را درون آن بریزید. مرغ را داخل قابلمه قرار دهید و با ۱ لیوان آب با حرارات بسیار ملایم تا ۳ یا ۴ ساعت بپزید.

همزمان که مرغ میپزد،۱ عدد پیاز خرد شده را با کمی روغن تفت دهید تا طلائی رنگ شود. در این هنگام دانه های انار را به پیاز اضافه کنید و خوب تفت دهید. رب انار و  گردو و نمک را داخل تابه بریزید و خوب تفت دهید. مخلوط را کنار بگذارید.

بادمجانها را پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید.  آنها را در روغن سرخ کنید و سپس کنار بگذارید.

فر را گرم کنید. پس از چند ساعت که مرغ پخته شد آن را بردارید و شکم آن را با نصف مایه انار پرکنید. مرغ را درسینی یا قالب فر بگذارید. بادمجانها را دور آن بچینید و از باقی مانده مایه انار روی مرغ بریزید.در صورت دلخواه کمی زعفران را در  آبجوش حل کنید و روی مرغ بریزید. سینی مرغ را در فر قرار دهید تا کاملا طلائی و خوشرنگ شود.

نکته: در برخی از دستورهای آشپزی از سیر، لیمو و فلفل نیز استفاده می شود که کاملا بستگی به ذائقه آشپز دارد.

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
721 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 8
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.




دسته بندی

مطالب محبوب
تبلیغات متنی