طرز تهیه پای همبرگر و سوسیس خوشمزه

مجموعه : آموزش آشپزی

طرز تهیه پای همبرگر و سوسیس خوشمزه

روش تهیه پای همبرگر خوشمزه و فوق العاده را برای شما عزیزان داریم که میتوانید به برترین شکل که واقعا اشتها را هم تحریک می‌کند آن را درست کنید. پای همبرگر و سوسیس یک غذای کامل و سنگین به شمار میرود که بهتر هست برای ناهار آن را درست کرده و میل کنید. برای تهیه این غذا به خمیر آماده پیتزا نیاز دارید. برای آشنایی با روش تهیه آن با ما همراه باشید.

 

 

طرز تهیه پای همبرگر و سوسیس خوشمزه

مواد لازم:

۲ ورقه خمیر پیتزای آماده
۴ قاشق غذاخوری سس گوشت
۶ عدد سوسیس کوچک

 

برای همبرگر:

۱۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
۱/۸ پیاز خرد شده
۱ قاشق غذاخوری پودر سوخاری ساده
۱ قاشق غذاخوری شیر
نصف یک عدد تخم مرغ هم زده
نمک
فلفل سیاه
جوزهندی
کچاپ
جعفر

 

طرز تهیه:

۱-خمیر آماده پیتزا را به دو دایره یک اندازه برش بزنید. از بشقاب یا پیش دستی می‌توانید بعنوان قالب بهره گیری کنید.

 

۲- در مرکز دایره یکی از خمیرها، به صورت یک ضدبدر و مربع با چاقو برش بزنید.

 

۳-سس گوشت را در اطراف خمیر بریزید.

 

۴-سوسیس هاي کوچک را دور خمیر بچینید و روی آن پنیر رنده شده بریزید. برش هاي هفتی هشتی خمیر که شکل مثلث گرفته اند را روی سوسیس ها برگردانید.

 

۵-درون یک کاسه، گوشت چرخ کرده، پیاز، پودر سوخاری، شیر، نصف یک عدد تخم مرغ همزده، نمک، فلفل سیاه و جوزهندی را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس آن را در بخش مرکزی پای قرار دهید. سطح گوشت را با قاشق صاف کنید.

 

۶- پای سوسیس و همبرگر را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درون فر با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا گوشت کاملا پخته وپنیرها آب شوند.

 

۷- این غذا را به همراه سس کچاپ و جعفری خرد شده تزئین و سرو کنید.

باکس دانلود
QR Code
راهنمای نصب
توضیحات و مشخصات
مشخصات
سیستم مورد نیاز
نویسنده: Saba1362 Saba1362
نظرات: بدون نظر

برچسب ها

دیدگاه های کاربران

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.

رزرو تبلیغات در این مکان

مطالب بر اساس


رزرو تبلیغات در این مکان

نرم افزار های ضروری