مــهر پــاتــوق

طرز تهیه پلو مرغ آفریقایی - مهر پاتوق شامل ، عکس ، مدل لباس ، فیلم و سریال ، دانلود آهنگ جدید

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
چهارشنبه ۲۹ دی ۱۳۹۵
گالری عکس های جدید سلنا گومز
گالری عکس های جدید سلنا گومز Selena Gomez
دانلود آلبوم جدید مهدی احمدوند به نام ساعت ۷
دانلود آلبوم جدید مهدی احمدوند به نام ساعت 7
دانلود فیلم محمد رسول الله با کیفیت HD
دانلود فیلم محمد رسول الله با کیفیت HD و لینک مستقیم
دانلود رمان بانوی قصه
دانلود رمان بانوی قصه
دانلود رمان مریم در دست روزگار
دانلود رمان مریم در دست روزگار
رمان نفرین ایندرا از نارینه برای دانلود با فرمت pdf,java,epub,apk
رمان نفرین ایندرا از نارینه
دانلود فیلم سینمایی “ضیافت” با کیفیت عالی
دانلود فیلم سینمایی “ضیافت” با کیفیت عالی

تبلیغات


ads 2

طرز تهیه پلو مرغ آفریقایی

دسته بندی : آشپزی تاریخ : سه شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۴

پلو مرغ آفریقایی‌

اصلیت این غذا مال غرب آفریقاست و اصولا در مقدار زیاد و با مرغ کامل درست میشه. من با سینه مرغ درست کردم ولی با همون طعم سنتی و اصلیش.

مواد اولیه:

سیر ۲حبه له شده
آویشن خشک شده ۱ق چ
سینه مرغ بدون استخوان ۴ عدد
روغن ۲ق غ
گوجه فرنگی خرد شده ۴۰۰گرم
رب گوجه فرنگی ۱ ق غ
آب مرغ کمتر از ۲ پیمانه
پودر میگو خشک شده ۲ق غ
فلفل چیلی سبز تازه (دانه گرفته شده و خورد شده) ۱عدد
برنج سه چهارم پیمانه
آب ۲و۱/۲ پیمانه
آویشن تازه خرد شده برای پاشیدن روی غذا

طرز تهیه:

۱- از بین موادی که گفتم اگر پودر میگو خشک نداشتید اشکالی ندارد بدون آن هم این غذا خوشمزه می شود.

۲- ابتدا سیر و آویشن را در ظرفی مخلوط کنید و روی سینه مرغ بمالید و در تابه با روغن داغ سرخ کنید تا روی مرغ کمی قهوه ای شود و بعد داخل بشقابی جدا بگذارید.پیاز خورد شده را کمی تفت بدهید تا نرم شود و بعد رب گوجه و گوجه خورد شده را اضافه کنید و بگذارید با شعله ملایم به مدت ۱۵ دقیقه بپزد و گه گاهی هم بزنید تا ته نگیرد و بعد از اینکه آب گوجه کم شد زیر شعله را کم کنید و مرغ را به داخل سس برگردانید

و با سس کاملا مخلوط کنید و به مدت ۱۰ دقیقه دیگر بپزید و بعد آب مرغ و پودر میگو و چیلی خرد شده را اضافه کنید و بگذارید تا به جوش بیاد و به مدت ۵ دقیقه بگذارید بپزد یا به اصطلاح خودمون تا آب خورشت بکار برود و یک سس غلیظ داشته باشیم تا زمانیکه مرغ کامل بپزد و گه گاهی هم بزنید تا ته نگیرد.

 پلو مرغ آفریقایی

۳- در همین حین برنج را بپزید به اینصورت که برنج را با آب و کمی از آب خورشت همان سس مرغ مخلوط کنید و بگذارید تا به جوش بیاید بعد شعله را کم کنید و در قابلمه را ببندید و بگذارید با شعله ملایم به مدت ۱۵ دقیقه بپزد تا برنج نرم شود و آب برنج تمام شود.برای سرو این غذا در ۴ بشقاب جداگانه برنج قالب زده را بریزید به این صورت که داخل کاسه ای را چرب کنید و برنج را داخل آن ریخته و با پشت قاشق کمی فشار بدهید و بعد بشقاب را روی سر کاسه بگذارید و کاسه و بشقاب را با هم برگردانید تا برنج قالبی از بشقاب خارج شود و دورتا دور برنج را سس مرغ بریزید اگر دیدید آب سس زیاد است کمی شعله را زیاد کنید تا آب بکار برود.

۴- فیله مرغ را اسلایس کنید و روی سس بچینید و روی آن کمی آویشن تازه خرد شده بریزید. می گذاریم آب خورش به جوش بیاید و بعد غذا را در زیر نقطه جوش آب صورت نیمه جوش نگه داشته تا نهایتا پخته شود یعنی دمای مایع نباید به حالتی برسد که تولید حباب بخار کند به عنوان مثال انواع خورشت را برای بهتر جا افتادن و کامل پخته شدن با این شیوه تهیه می کنند.برتری این روش نسبت به آب پز کردن سریع و جوشیدن کامل این است که تکه های گوشت و سبزیجات تکه تکه و له نمی شوند.

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
280 views مشاهده

تبلیغات

دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 8
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.




دسته بندی

ads

ads

ads
ads
نوشته‌های تازه
مطالب محبوب
تبلیغات متنی