آموزش انواع کوفته | طرز تهیه کوفته قلقلی خانگی (بسیار خوشمزه)

مواد لازم برای ۸ نفر :

 

تخم مرغ  ۱ عدد
 شیر  ۳/۴ پیمانه
 پنیر چدار رنده شده  ۱ پیمانه
 جو پرک  ۱/۲ پیمانه
نمک ۱ قاشق چای خوری
گوشت کوبیده شده ۵۰۰ گرم
کچاب ۲/۳ پیمانه
شکر قهوه ای ۱/۴ پیمانه
خردل ۱ و ۱/۲ قاشق چای خوری

 

طرز تهیه :
۱- فر را در دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) از قبل گرم کنید.

۲- دریک کاسه بزرگ، تخم مرغ، شیر، پنیر، جو و نمک را ترکیب کنید، گوشت کوبیده شده را اضافه کنید، به خوبی مخلوط کنید و این مخلوط را به شکل ۸ قرص گوشت کوچک درست کنید، سپس مواد را در یک سینی طبخ بزرگ که کمی روغن زده شده است قرار بدید.

۳- در یک کاسه کوچک دیگر، کچاب، شکر قهوه ای و خردل را ترکیب کنید، سپس آنها را هم بزنید و روی تمامی قرص نان ها بپاشید.

۴- فاقد در آنها را به مدت ۴۵ دقیقه در دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) بپزید.

 آموزش انواع کوفته | طرز تهیه کوفته قلقلی خانگی (بسیار خوشمزه)

کلید واژه ها:کوفته قل قلی فرنگی،کوفته قلقلی فرنگی،کوفته قل قلی روش طبخ کوفته قل قلی فرنگی،دستور تهیه کوفته قل قلی فرنگی آموزش طبخ کوفته قلقلی فرنگی،طرز طبخ کوفته قلقلی فرنگی

باکس دانلود
QR Code
راهنمای نصب
توضیحات و مشخصات
مشخصات
سیستم مورد نیاز
نویسنده: Saba1362 Saba1362
نظرات: بدون نظر

برچسب ها

دیدگاه های کاربران

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.

رزرو تبلیغات در این مکان

مطالب بر اساس


رزرو تبلیغات در این مکان

نرم افزار های ضروری