مــهر پــاتــوق

طرز تهیه کوفته گشنیز - مهر پاتوق شامل ، عکس ، مدل لباس ، فیلم و سریال ، دانلود آهنگ جدید

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
پنج شنبه ۳۰ دی ۱۳۹۵
گالری عکس های جدید سلنا گومز
گالری عکس های جدید سلنا گومز Selena Gomez
دانلود آلبوم جدید مهدی احمدوند به نام ساعت ۷
دانلود آلبوم جدید مهدی احمدوند به نام ساعت 7
دانلود فیلم محمد رسول الله با کیفیت HD
دانلود فیلم محمد رسول الله با کیفیت HD و لینک مستقیم
دانلود رمان بانوی قصه
دانلود رمان بانوی قصه
دانلود رمان مریم در دست روزگار
دانلود رمان مریم در دست روزگار
رمان نفرین ایندرا از نارینه برای دانلود با فرمت pdf,java,epub,apk
رمان نفرین ایندرا از نارینه
دانلود فیلم سینمایی “ضیافت” با کیفیت عالی
دانلود فیلم سینمایی “ضیافت” با کیفیت عالی

تبلیغات


ads 2

طرز تهیه کوفته گشنیز

دسته بندی : آشپزی تاریخ : شنبه ۱۲ دی ۱۳۹۴

طرز تهیه کوفته گشنیز

در این قسمت از کوفته پزی سایت تالاب طرز تهیه کوفته گشنیز را برای شما آماده کرده ایم.

مواد لازم کوفته گشنیز :

گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم ۱۰۰ گرم / ۲۴۰ کالری
گشنیز ۲۵۰ گرم ۱۰۰ گرم / ۲۰ کالری
آرد نخودچی یک دوم یا دو سوم پیمانه ۱۰۰ گرم / ۶۰ کالری
برنج پخته ۱ پیمانه ۱۰۰ گرم / ۲۵۰ کالری
تخم مرغ ۱عدد ۱۰۰ گرم / ۱۴۷ کالری
گوجه فرنگی ۵۰۰ گرم ۱۰۰ گرم / ۱۵ کالری
پیاز متوسط ۲عدد ۱۰۰ گرم / ۵ کالری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری ۱۰۰ گرم / ۷۶ کالری
نمک و فلفل به اندازه کافی ۱۰۰ گرم / ۰ کالری
آبغوره یا آب لیمو به میزان دلخواه ۱۰۰ گرم / ۹ کالری

طرز تهیه کوفته گشنیز :

*. یک عدد پیاز را رنده می کنیم و همراه با تخم مرغ ، نمک ، فلفل ، دارچین ، برنج پخته ، آرد نخودچی و گوشت چرخ کرده ، خوب ورز می دهیم . سپس دو تا سه قاشق گشنیز خرد کرده را با آن مخلوط کرده ، به مدت نیم ساعت استراحت می دهیم .برای آب کوفته یک عدد پیاز دیگر را ریز خرد کرده.

*. در یک قاشق روغن تفت داده ، طلایی که شد گوجه فرنگی ها را به دو نیم کرده در آن می ریزیم سپس رب وکمی گشنیز به آن اضافه می کنیم . به این مواد به تعداد افراد یک فنجان چایخوری آب اضافه می کنیم دو تا سه جوش که زد کوفته ها را که به اندازه گردو آماده کرده ایم داخل آب کوفته می ریزیم.

*. تمام کوفته ها را که داخل آب ریختیم حرارت شعله تا ۱۰ دقیقه باید کم باشد سپس تا ۱۰ دقیقه هم باید بپزد . ۵ دقیقه آخر به دلخواه یک فنجان آبغوره یا آب لیمو یا آلو یا گوجه فرنگی ریز ۱۰ تا ۱۲ عدد اضافه می کنیم. بعد ۵ تا ۱۰ دقیقه که جوشید آنرا بر می داریم.

نکات تغذیه :

*. درتهیه این غذا از سبزیجات گوناگونی مثل پیاز، گوجه فرنگی و گشنیز استفاده شده است که منابع خوبی از ویتامینC می باشند. از خواص گشنیز می توان به این موارد اشاره نمود: تسکین دهنده تهوع و برطرف کننده عطش ؛ بخصوص گشنیزخام و تازه که خواب آور، بادشکن ونیرو دهنده معده می باشد. این غذا به صورت آب پز تهیه می شود و روغن کمی در طبخ آن بکار می رود ؛ بنابراین غذای مناسبی برای تمامی افراد بخصوص کسانی است که دچار چربی خون بالایی هستند. کل کالری غذا، ۱۸۰۰ کالری می باشد که بطور متوسط سهم هر فرد، ۲۵۰ کالری است.

خواص گشنیز :

*. برگ و تخم گشنیز باعث تقویت معده شده و علاوه بر اینکه به هضم غذا کمک می کند، التهاب آن را نیز از میان می برد؛ همچنین خاصیت بادشکنی و ضدنفخ هم دارند.برگ گشنیز تسکین دهنده استفراغ و همچنین برطرف کننده عطش است.گشنیز خام خواب آور است پس اگر برای خواب شب مشکل دارید، آب ۳۰ گرم از برگ گشنیز را گرفته، با کمی شکر شیرین کرده، بنوشید. فقط توجه داشته باشید که مقدار گشنیز نباید از ۳۰ گرم بیشتر شود زیرا مصرف زیاد گشنیز به ویژه تخم آن حالت بی حسی، خواب آلودگی، گیجی و گاهی فراموشی موقت ایجاد می کند.تخم گشنیز دارای اثر ضدباکتری است؛ درنتیجه مصرف دم کرده ۱۵ گرم از آن در یک لیتر آب برای درمان بیماری های عفونی مانند حصبه، تب روده و مسمومیت هایی که منشا باکتری دارند بسیار مؤثر است.

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
641 views مشاهده

تبلیغات

دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 1
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.




دسته بندی

ads

ads

ads
ads
نوشته‌های تازه
مطالب محبوب
تبلیغات متنی