زرده و سفیده تخم مرغ ها را با دقت در دو ظرف از هم جدا می کنیم. سفیده تخم مرغ ها را ۵ دقیقه خوب می زنیم تا سفت شود و از ظرف نریزد.

مواد لازم :
آرد ذرت فاقد گلوتن : ۷ قاشق غذا خوری
پودر شکر:۷  قاشق غذا خوری
تخم مرغ : ۷ عدد
وانیل بدون گلوتن: ۱/۲ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر بدون گلوتن: ۱ قاشق مرباخوری
روغن مایع: ۲/۵ قاشق غذا خوری
عرضه و فروش انواع آردهای فاقد گلوتن ؛ ” گلوسیک ”

طرز تهیه :
۱ –  زرده و سفیده تخم مرغ ها را با دقت در دو ظرف از هم  جدا می کنیم.
۲ – سفیده تخم مرغ ها را ۵ دقیقه خوب می زنیم تا سفت شود و از ظرف نریزد.
۳ – وانیل را به آن اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم.
۴ – زرده تخم مرغ ها را هم با پودر شکر خوب میزنیم تا سفید رنگ و کشدار شود.
۵ – سفیده تخم مرغ ها را در چند مرحله و کم کم  به آن اضافه نموده و مخلوط می کنیم.
۶ – مایع باید همچنان پف کرده باقی بماند.
۷ – آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و ۴ بار الک می کنیم.
۸ – آرد را نیز کم کم و بتدریج به مواد اضافه می کنیم ،اگر  یکباره اضافه کنیم کیک پف نمیکند.
۹ – سپس روغن مایع را اضافه می کنیم.
۱۰ –  فر را ده دقیقه قبل روشن می کنیم تا گرم شود.
۱۱ –  قالب را چرب نموده و مواد را داخل آن می ریزیم.
۱۲ – مدت پخت کیک نیم ساعت است در دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد.
۱۳ – بعد از نیم ساعت یک چنگال در کیک فرو می کنیم اگر مواد کیک به چنگال نچسبید کیک آماده است.

نکات مهم :
۱ – همزن و ظرفی که سفیده تخم مرغ ها را با آن میزنیم نباید چرب یا خیس باشد زیرا مایه کیک پف نمی کند .
۲ – هنگام جدا کردن زرده از سفیده تخم مرغ نباید حتی به اندازه خیلی کم زرده داخل سفیده شود .

منبع : sofrehkhune.com

باکس دانلود
QR Code
راهنمای نصب
توضیحات و مشخصات
مشخصات
سیستم مورد نیاز
نویسنده: adminmohammad
نظرات: بدون نظر

برچسب ها

دیدگاه های کاربران

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.

رزرو تبلیغات در این مکان

مطالب بر اساس


رزرو تبلیغات در این مکان

نرم افزار های ضروری